Gert Jan Schouwenaar: designer van COOXS buitenkeukens

Read more

Gert-Jan Schouwenaar is de drijvende kracht achter het succesvolle ontwerpbureau en hoveniersbedrijf Sparq Tuinen. Met zijn duidelijke visie op het buitenleven ontwerpt hij exclusieve en moderne tuinen die de levensstandaard van de klant weerspiegelen. De kern van veel van deze tuinen is een exceptionele buitenkeuken, voorzien van alle comfort. Vanuit zijn visie op een totaalbeleving ontwerpt Gert-Jan Schouwenaar COOXS buitenkeukens die een eenheid vormen met de tuin. 

Sparq Tuinen is de combinatie van ontwerpen en ontwerprealisaties. Iedere tuin heeft iets bijzonders nodig, een fonkeling, de 'Sparq'! Bij Sparq Tuinen is de creativiteit de basis van een mooie tuin. Tuinen worden ingericht volgens het motto: strak vormgeven, weelderig invullen. 

Lees meer over Sparq Tuinen

De laatste jaren heeft de buitenkeuken een duidelijke plek verworven in een complete, high-end tuin. Vanuit die vraag kwamen Gert-Jan en COOXS in gesprek en ontstond een bloeiende samenwerking. Een samenwerking die niet alleen beide bedrijven maar iedere Sparq Tuin op een unieke manier versterkt.