Peter van der Velden: designer van COOXS buitenkeukens

Read more

Met liefde voor natuur en exclusief design werkt Peter van der Velden iedere dag aan de meest exclusieve tuinen van Nederland. Die liefde zat er al van jongs af aan in en is zichtbaar in de perfecte gebalanceerde ontwerpen en realisaties. Deze balans is ook zichtbaar in de COOXS buitenkeukens die Peter ontwerpt en integreert in zijn projecten. Altijd modern vormgegeven en perfect aangesloten op de natuurlijke tuin.

Peter van der Velden is na zijn opleiding tot hovenier en tuin- en landschapsontwerper gaan werken bij een gerenommeerd hoveniersbedrijf als tuinontwerper en projectleider. 

Vanuit zijn ervaring en passie begon Peter van der Velden enkele jaren geleden met zijn eigen ontwerpbureau voor exclusieve tuinarchitectuur en ontwerpt en begeleidt hij tuinrealisaties door heel Nederland.

Lees meer over Peter

De passie voor exclusief ontwerp en comfortabele tuinen is wat Peter van der Velden verbindt met COOXS. Samen ontwerpen en realiseren Peter van der Velden en COOXS exclusieve buitenkeukens in projecten door heel Nederland.

Kenmerkend aan de ontwerpen van Peter hierbij is de optimale balans in de ontwerpen, de aandacht voor het praktische comfort en de aansluiting op de tuinontwerpen.