Tim Rengelink: designer van COOXS buitenkeukens

Read more

Tim Rengelink is een vooraanstaand tuinarchitect met een passie voor exclusieve tuinontwerpen die bijdragen aan het persoonlijk levensgenot van de klant. Vanuit zijn ervaring als hovenier en passie voor exclusief design richtte hij in 2020 TIM Exclusive Gardens op. Een high-end ontwerpbureau waarin de beste specialisten samenwerken om tot ultieme eindresultaten te komen. Vanaf de start van TIM Exclusive Gardens is COOXS één van die specialisten waarmee wordt samengewerkt. Door de intensieve samenwerking zijn de door Tim ontworpen COOXS buitenkeukens de perfecte ontmoetingsplek in de tuin. Altijd in balans met het tuinontwerp en een baken van rust en exclusiviteit.

In al zijn passie en gedrevenheid richtte Tim Rengelink in 2020 TIM Exclusive Gardens op. Missie: met exclusieve tuinontwerpen bijdragen aan het persoonlijke levensgenot van de klant. Ontwerpen die de klant weerspiegelen. Die hem of haar verrassen, blij maken, of misschien zelfs omver blazen. TIM is een totaalconcept waarbinnen specialisten met elkaar samenwerken voor een adembenemend en 100% kloppend resultaat.

Lees meer over Tim

TIM Exclusive Gardens en COOXS werken intensief samen bij het ontwerp en de realisatie van exclusieve tuinen en de exceptionele buitenkeukens daarin. Door de ontwerpen perfect op elkaar aan te laten sluiten ontstaan oogverblindende eindresultaten.